dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Tot a punt per a la setena edició del Fascurt del Masnou

fascurt_2009_280x87.jpgLa setena edició del Fascurt Masnou arribarà a la platja d’Ocata i al Cinema La Calàndria els dies 9, 10 i 11 de juliol.

fascurt_2009_640x900.jpgLa setena edició del Fascurt Masnou arribarà a la platja d’Ocata i al Cinema La Calàndria els dies 9, 10 i 11 de juliol.

500 propostes

Com a festival de curtmetratges d’àmbit estatal, a partir d’unes bases a concurs, ha rebut de tot l’estat 500 creacions d’animació, ficció, video-creacions i undercurts, gènere que engloba creacions portades a terme amb poc recursos però on, segons l’organització, "destaca la implicació de l’equip i la potència de la idea que genera el curt".

A la platja

La particularitat del Fascurt és la seva localització a la platja d’Ocata, amb el muntatge de pantalles de cinema, escenari i un servei de bar, on es pot gaudir de cinema a la fresca, a més de concerts i activitats complementàries.

No oficials

A més a més, Fascurt completa l’oferta amb seccions no oficials dedicades a temes específics. Entre elles, Del curt al llarg, dedicada, enguany, al director David Planell amb la seva òpera prima, recentment estrenada, La Vergüenza i el seu curtmetratge Ponys, guanyador de més de trenta premis, entre ells el Premi del públic a la 4a edició de Fascurt. O Un dia amb… ScannerFm, el dijous a l’espai Undercurt a la platja d’Ocata, es podrà gaudir dels concerts d’artistes emergents com Guillamino, Pumuky o Suma, gravats en escenaris insòlits.

Actuacions

En aquesta edició, hi haurà també les actuacions d’Els amics de les arts (Pop / Electro / Folk) i Los Tiki Phantoms (Surf), el proper divendres a la nit, amb un espai de tribut al 25 aniversari del vídeo-clip de a-ha Take on me. La clausura del festival anirà a càrrec d’ Anika Sade (Electrónica / Rock / Pop) tot seguit de Dj Pablo Maffi (Electro / Soul / Big Beat), resident de la sala Razzmatazz, acompanyat pels visuals de Lectrovision i vjmelarde, amb una sessió dedicada al 25 aniversari de la banda sonora de Ghostbusters.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris