dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Tot a punt per al concert final del Giramaresme 2009

giramaresme_280x87.jpgLa plaça de l’església de Tordera acollirà el proper divendres 19 de juny, a les 22.30 h, el concert final del Giramaresme on es donarà conèixer el grup guanyador de l’edició d’enguany.

La plaça de l’església de Tordera acollirà el proper divendres 19 de juny, a les 22.30 h, el concert final del Giramaresme on es donarà conèixer el grup guanyador de l’edició d’enguany.

Finalistes

Al concert gratuït hi participaran els quatre grups finalistes: Daclub! (Malgrat de Mar), Wantun (Tordera), Water d Vater (El Masnou) i Manduca Latin & Rumba (Vilassar de Mar). Per tant, aquesta actuació comptàrà amb diverses gèneres musicals com el rock, l’ska, l’indie, la fusió o els ritmes llatins.

44 propostes

Les 44 propostes musicals que es van presentar al concurs van poder ser votades pel públic a través d’internet i també han estat valorades per un jurat format per professionals del món de la música. Aquesta iniciativa ha permès que els quatre grups finalistes facin una gira de concerts pels municipis implicats en el projecte.

Objectiu

El concurs de maquetes Giramaresme, que té per objectiu donar una empenta als grups novells de la comarca, ha estat promogut per les regidories de Joventut de Sant Pol, Malgrat de Mar, Pineda, Calella, Palafolls i Tordera.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris