dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Tot a punt per al lliurament dels II Premi Blocs del Maresme del proper dissabte

premi_blocs_maresme_2009_280x87_02.jpgEl proper dissabte 24 d’octubre, a partir de les 18.30 h., l’auditori de Can Comas de Pineda de Mar acollirà l’acte de lliurament dels II Premi Blocs del Maresme, amb motiu del tercer aniversari de Diari Maresme. Durant la trobada es faran públics els noms dels blocs guanyadors de cada categoria.

premi_blocs_maresme_nou.jpgEl proper dissabte 24 d’octubre, a partir de les 18.30 h., l’auditori de Can Comas de Pineda de Mar acollirà l’acte de lliurament dels II Premi Blocs del Maresme, amb motiu del tercer aniversari de Diari Maresme. Durant la trobada es faran públics els noms dels blocs guanyadors de cada categoria.

Quatre categories i Premi Jurat 

En aquesta segona edició, hi ha quatre premis repartits en les mateixes categories que té el diari: Societat, Política, Cultura i Esports; i un premi de nova creació: el Premi del Jurat, que serà l’únic decidit només amb els vots de l’equip de Diari Maresme. Els blocs finalistes, entre els quals es troben els guanyadors escollits pels nostres lectors i lectores, són els següents:

Blocs de Societat:

Maresmesfera
Maresme Medieval
El Roure
Dóna, dona de Cabrera de Mar d’ones
Pàgina de Martí Rosselló

Blocs de Política:

Bloc d’en Xavier Mir
Bloc d’en Ramon Bassas
Bloc de Montserrat Candini
Bloc d’Ivan Aranda
Bloc de Neus Serra

Blocs de Cultura

L’home Cactus
Ucronies
Espai Isidor
Copy is right
El café de Ocata

Blocs d’Esports:

Penya Bogarde
Bloc de Gerard Agudo
Bloc del Club Bàsquet Vilanova de Palafolls
Bloc BTT de Sant Cebrià de Vallalta
Bloc de l’equip infantil de bàsquet de l’AECAM

24 d’octubre

L’auditori de Can Comas de Pineda de Mar acollirà el proper dissabte, 24 d’octubre, a les 18.30 hores, la celebració del tercer aniversari de Diari Maresme. Durant l’acte, presentat pel periodista Emili Pacheco, es faran públics els noms dels guanyadors, amb el corresponent lliurament de premis. Els guardons seran lliurats per l’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor; l’editor de Diari Maresme, Albert Lladó, el seu director, Ramon Texidó, el Secretari General  de l’Associació Catalana de Premsa Gratuïta, Josep Ritort, i el cap de màrqueting i publicitat de Caixa Laietana, Joan Herrero. Al finalitzar l’acte, tots els assistents estan convidats a un piscolabis.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris