dimecres, 28 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Tot a punt per la Pedalada de Muntanya de Cabrils

cabrilenca_280x87.jpgEl proper diumenge 26 d’abril, a partir de les 9 h. del matí, Cabrils celebrarà la quinzena edició de la Pedalada de Muntanya, la Cabrilenca BTT. L’edició d’enguany constarà de dos circuits, d’uns 20 i 40 quilòmetres, respectivament.

El proper diumenge 26 d’abril, a partir de les 9 h. del matí, Cabrils celebrarà la quinzena edició de la Pedalada de Muntanya, la Cabrilenca BTT. L’edició d’enguany constarà de dos circuits, d’uns 20 i 40 quilòmetres, respectivament.

15 anys

Es tracta d’una trobada esportiva, no competitiva, organitzada per la Secció Ciclista Cabrils, que vol mantenir la finalitat amb la que va començar l’any 1995: promocionar l’esport de la bicicleta de muntanya.

Participació i voluntaris

L’assistència ha anat creixent any rera any, fins arribar a xifres superiors a 1.000 participants. Així mateix, col·laboren més de 100 voluntaris, que fan que aquesta alta afluència de visitants es desenvolupi amb tota normalitat. Enguany, les inscripcions s’han limitat a 900 persones per rigorós ordre d’inscripció.

Dos circuits

Aquesta 15a edició constarà de dos circuits, d’uns 20 i 40 km., respectivament, de forma que puguin participar tant els ciclistes habituals, com aquells que comencen i també volen gaudir de l’entorn. Per això, els dos circuits combinaran tant trams de pista, com d’altres amb més dificultats tècniques, arribant a uns desnivells acumulats de 700 i 1.400 m. aproximats, respectivament. Tots dos recorreguts comencen amb la ja clàssica escalada a la Mútua Metal·lúrgica.

Guanyadors/es

Els primers classificats masculí i femení en aquesta pujada rebran com a premi un pernil, sempre i quan compleixen tot el circuit llarg de la pedalada.

Avituallaments

Durant el recorregut estan previstos avituallaments i s’acabarà amb una botifarrada; a més, l’organització lliurarà a tots els participants regal exclusiu, commemoratiu d’aquesta edició.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris