divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Totes les línies de Rodalies Renfe, excepte la del Maresme, recuperen els seu recorregut habitual

via_tren_280x87_02.jpgRenfe ha reobert avui les estacions de Plaça de Catalunya i Arc del Triomf, tancades des del passat 3 d’agost per les obres d’instal·lació de la nova catenària rigida entre ambdues estacions. Malgrat això, la línia C1 de Rodalies, entre Maçanet i l’Hospitalet, seguirà afectada fins el proper dia 24.

Renfe ha reobert avui les estacions de Plaça de Catalunya i Arc del Triomf, tancades des del passat 3 d’agost per les obres d’instal·lació de la nova catenària rigida entre ambdues estacions. Malgrat això, la línia C1 de Rodalies, entre Maçanet i l’Hospitalet, seguirà afectada fins el proper dia 24.

Obertura parcial

Des d’avui, les línies de Rodalies 3, 4 i 7, han recuperat els seus recorreguts habituals però, com Adif havia programat prèviament, encara no podran circular els trens de la línia 1 fins aquestes dues estacions. Això es degut a l’inici d’una nova fase de les actuacions que, segons ha informat la companyia ferroviària, tenen per objectiu de millorar un ramal d’uns 3 quilòmetres entre el Clot-Aragó i l’Arc de Triomf. Fins el proper dilluns, 24 d’agost, els trens de la línia 1 continuaran tenint el seu origen i final a l’estació de Clot.

per Redacció | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris