dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Tots els semàfors de Mataró disposen de bombetes de tecnologia LED

semafor_mataro_280x87_03.jpgL’Ajuntament de Mataró ha canviat tots els semàfors de la ciutat per òptiques de tecnologia LED. Els nous lluminosos gasten només un 10% que els anteriors i duren 50 vegades més.

semafor_led_mataro.jpgL’Ajuntament de Mataró ha canviat tots els semàfors de la ciutat per òptiques de tecnologia LED. Els nous lluminosos gasten només un 10% que els anteriors i duren 50 vegades més.

Instal·lació

La instal·lació de les noves làmpades, que han tingut un cost d’uns 600.000 euros finançats pel Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL), ha anat a càrrec de l’empresa Aeronaval de Construcciones e Instalaciones (ACISA) i va finalitzar el passat mes de juliol. Abans d’aquest projecte, només el 7,5% dels semàfors de la ciutat disposaven d’aquesta tecnologia mentre que ara ha arribat al 100%.

Eficiència

Les làmpades LED per a la senyalització lluminosa utilitzen un 10% de l’energia consumida per les làmpades incandescents i tenen una durada 50 vegades superior, són més fiables, milloren la seguretat a la via pública i redueixen el cost de manteniment.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris