dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Traslladen una dotzena de cavalls salvatges a una hípica i l’amo denuncia al consistori

trasllat_cavalls_280x87.jpgL’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta va traslladar la setmana passada una dotzena de cavalls salvatges que campaven lliurement pel municipi. Ara, el propietari ha denunciat al consistori.

trasllat_cavalls_800x600.jpgL’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta va traslladar la setmana passada una dotzena de cavalls salvatges que campaven lliurement pel municipi. Ara, el propietari ha denunciat al consistori.

Trasllat

Els cavalls van ser traslladats des de la finca de Can Mates fins a una hípica de Sant Pol, on estan sent sotmesos als pertinents controls veterinaris. Segons fonts municipals, el trasllat es va fer a peu per part de membres de l’hípica per pistes de terra i, en tot moment, "es va fer el seguiment per part de la policia local i protecció civil per tal de garantir la seguretat del trasllat, que va allargar-se durant prop d’una hora".

Propietari

Segons ha informat el consistori a l’ACN, feia cinc anys que la dotzena de cavalls salvatges vagaven al seu aire i passejaven "sense control" per Sant Cebrià, fins que l’ajuntament va decidir traslladar els cavalls a l’hípica de Sant Pol. Per la seva banda, el marquès de Pallejà, propietari dels animals, ha interposat una demanda als jutjats d’Arenys de Mar on assegura que no va tenir temps material de treure els animals de la seva finca de la que fins fa poc n’era propietari.

per Redacció | Foto: stcebriamouseguretat.net

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris