dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Tres detinguts durant unes inspeccions policials a sis establiments de Calella

policia_local_calella_280x87_02.jpgUna actuació policial conjunta en diversos locals comercials de Calella ha acabat aquest dijous 18 de juny amb la detenció de tres persones.

policia_local_calella.jpgUna actuació policial conjunta en diversos locals comercials de Calella ha acabat aquest dijous 18 de juny amb la detenció de tres persones.

Operació policial

Agents del Cos Nacional de Policia, de la Policia Local de Calella i funcionaris del Departament de Treball han dut a terme un operatiu conjunt que ha consistit, segons fonts policials, en la inspecció de 6 establiments – 5 locutoris i un local de restauració – per tal de detectar possibles casos de delictes contra els drets dels treballadors i la Llei d’estrangeria.

Detencions i denúncies

Com a resultat d’aquesta actuació conjunta, els agents han detingut tres persones que ja han passat a disposició judicial, una per un presumpte delicte contra els drets dels treballadors i les altres dues per un presumpte delicte tipificat a la Llei d’estrangeria. També s’han instruït tres denúncies per diversos incompliments de la normativa sobre espectacles, activitats recreatives i establiments públics.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris