dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Tret de sortida a la campanya informativa de la consulta per la independència

ajuntament_arenys_de_munt_280x87_03.jpgArenys de Munt va iniciar ahir dissabte, 29 d’agost, la campanya informativa de la consulta per la independència de Catalunya.

Arenys de Munt va iniciar ahir dissabte, 29 d’agost, la campanya informativa de la consulta per la independència de Catalunya.

Suports

La campanya informativa de la Consulta per la independència de Catalunya, que va esgotar el termini per inscriure’s el passat 24 d’agost, ha confirmat la participació de les formacions polítiques locals (AM2000, ERC, CIU i CUP) i Catalunya Acció, que té l’aval del Moviment Arenyenc per l’Autodeterminació (MAPA).

Míting

També, la Comissió Organitzadora, que continua oberta a la incorporació de més voluntaris, està preparant diferents actes a banda dels que tinguin previstos les diferents formacions inscrites a la campanya informativa. El dia 5 de setembre tindrà lloc un míting unitari de les quatre formacions polítiques locals que van donar suport a la Consulta, amb la participació de destacats líders polítics a nivell nacional.

Maragall

D’altra banda, l’expresident de la Generalitat, Pasqual Maragall, va signar la setmana passada a Prada de Conflent el manifest a favor de la consulta d’independència del 13 de setembre a Arenys de Munt. Es dóna el cas que només els dos regidors del PSC a Arenys de Munt van votar-hi en contra, argumentant que són partidaris de la via federalista.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris