dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Tret de sortida al Festival Internacional de Música de Cabrils

festival_cabrils_2009_280x87.jpgCabrils acollirà el proper dissabte, 18 de juliol, el XXI XXI Festival Internacional de Música que organitza la Societat La Concòrdia amb el suport de l’Ajuntament.

Cabrils acollirà el proper dissabte, 18 de juliol, el XXI XXI Festival Internacional de Música que organitza la Societat La Concòrdia amb el suport de l’Ajuntament.

Inauguració i novetats

El concert inaugural anirà a càrrec de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà. La principal novetat de l’edició d’enguany és la inclusió dins el festival de la proposta de Jazz a la Fresca amb el concert de Yara Beilinson Quintet el 25 de juliol, incorporant al Festival un nou escenari a Can Barba.

Cloenda

Tancarà el festival la Haydn Festival Orchestra el proper 7 d’agost amb un programa centrat en Haydn aprofitant la celebració, aquest 2009, de l’any dedicat a aquest compositor universal. Segons informa l’organització, els concerts estan pensats novament per a tots els públics amb propostes nacionals i internacional de qualitat, per una entrada de 6 euros.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris