divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Trobada del President del Consell Comarcal, Josep Jo, amb representants d’empreses i associacions

esmorar_josep_jo_280x87.jpgEl restaurant d’Argent d’Argentona va acollir dijous, 21 de maig, un esmorzar-col·loqui amb l’Alcalde Alcalde de Dosrius i President del Consell Comarcal del Maresme, Josep Jo, i una representació d’empreses i associacions.

esmorar_josep_jo_800x600.jpgEl restaurant d’Argent d’Argentona va acollir dijous, 21 de maig, un esmorzar-col·loqui amb l’Alcalde Alcalde de Dosrius i President del Consell Comarcal del Maresme, Josep Jo, i una representació d’empreses i associacions.

Acte

L’acte, organitzat per l’Associació Catalana d’Executius Directius i Empresaris (ACEDE) va comptar amb l’assistència d’una nombrosa representació d’empreses i associacions de molts i variats sectors econòmics catalans, entre d’altres, seguretat, lleure, social, alimentació, TIC, neteges, banca, serveis i formació.

Presentació

La trobada va començar amb les paraules del president de l’ACEDE, Joan Vilar, el qual després de donar la benvinguda a tots els presents va emmarcar l’acte dintre del Cicle ‘Opinem, Creem Opinió’ que, segons els seus organitzadors, "continua apostant per apropar els associats a diferents personalitats del món polític i social".

Actualitat maresmenca

Per la seva banda, Josep Jo va explicar als assistents els temes que considera més importants de l’actualitat econòmica i social que afecten al Maresme. Segons Jo, "Un dels objectius principals, és aconseguir que el Maresme es converteixi en una zona dinàmica i atractiva per a invertir" i va recordar que el Consell Comarcal ja ha posat en marxa el pla territorial metropolità, "un pla que suposa el trasllat de la línea de RENFE del Maresme cap a l’interior", va dir. Un altre objectiu previst és que la carretera N-II "ha de ser una carretera urbana que tingui més capacitat", va afegir. També va destacar la repercussió de futur del parc científic Tecnocampus Matarò-Maresme, el centre empresarial Innova Pineda de Mar i l’impuls d’un nou model turístic esportiu com, per exemple, el cas de Calella que ha creat un centre de rendiment per als turistes practicants de triatló.

Propostes

Finalment, els assistents van formular diverses propostes i preocupacions dels seus diferents sectors i associacions, entre d’altres, les jornades laborals per la formació, la morositat de les empreses, els ajuts a les diferents empreses del sector neteja, les reformes als menjadors escolars i la preocupació amb el medi ambient. L’acte va concloure amb el lliurament d’un obsequi d’agraïment per part de l’ACEDE al President del Consell Comarcal.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris