divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

TV Llavaneres deixa d’emetre en analògic

tv_280x87.jpgEl Patronat de Ràdio i Televisió de Llavaneres va ratificar dimecres passat que TV Llavaneres ja no emeti a través del senyal analògic. El futur passa per Internet.

El Patronat de Ràdio i Televisió de Llavaneres va ratificar dimecres passat que TV Llavaneres ja no emeti a través del senyal analògic. El futur passa per Internet.

Ratificació

Aquesta ratificació s’ha aplicat en compliment de la normativa del sector audiovisual, en vigor a partir de la posada en marxa de la Televisió Digital Terrestre (TDT).

Maresme Digital TV

Actualment, les gravacions de TV Llavaneres es fan arribar a Maresme Digital Televisió, el canal públic del qual forma part el municipi.

Futur

Malgrat això, l’equip de TV Llavaneres continuarà enregistrant els plens però que ja no els emetrà pel sistema tradicional. Actualment, l’equip llavanerenc està treballant amb l’alternativa d’emetre íntegrament els plens municipals a través d’Internet, davant la impossibilitat que siguin retransmesos a través del canal públic d’àmbit comarcal.

Canals comarcals

Amb l’apagada analògica, i degut a la regulació del mercat televisiu, a tot el Maresme només hi quedaran quatre canals: dos públics (Maresme Digital TV) i dos privats (Televisió de Mataró i Canal Català Maresme).

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris