divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

TV Llavaneres es prepara per emetre per Internet

televisio_280x87.jpgL’apagada analògica prevista per al 2010, ha obligat a les televisions locals a fer un canvi d’estratègia. TV Llavaneres ha estrenat una nova unitat mòbil digital com a pas previ per a oferir televisió per internet.

L’apagada analògica prevista per al 2010, ha obligat a les televisions locals a fer un canvi d’estratègia. TV Llavaneres ha estrenat una nova unitat mòbil digital com a pas previ per a oferir televisió per internet.

Directe

El nou equip, format per un estudi portàtil, permetrà editar continguts en directe i la retransmissió dels plens municipals a través d’Internet, l’única sortida per continuar oferint aquest servei. A més, el consistori també ha adquirit una càmera robotitzada que es col·locarà a la sala de plens, juntament amb una unitat de control remot. El cost total de l’equip ha estat de 20.627 euros.

Maresme Digital TV

Amb aquesta nova unitat mòbil, es facilitarà la tasca d’enregistrament i d’edició de les imatges en directe i des de qualsevol punt, tenint en compte que actualment les televisions locals – com és el cas de Llavaneres – envien els seus continguts per a la seva emissió a Maresme Digital TV, el canal digital públic de la comarca.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris