divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

TV3 convoca càstings a Mataró per participar com a figurants de la nova sèrie “La Riera”

mataro_280x87_04.jpgEl Teatre Monumental de Mataró acollirà el proper divendres, 20 de novembre, els càstings de figurants per a "La Riera". El nou serial de TV3 substituirà "El cor de la ciutat".

El Teatre Monumental de Mataró acollirà el proper divendres, 20 de novembre, els càstings de figurants per a "La Riera". El nou serial de TV3 substituirà "El cor de la ciutat".

Obert a tothom

La nova sèrie es rodarà en diferents indrets del Maresme, entre els quals hi ha Mataró, Arenys de Mar i Sant Pol. Segons informa el consistori mataroní, el càsting serà obert a tothom, i es realitzarà de 10 a 14 h i de 4 de la tarda a les 8 del vespre. Els únics requisits que es demanen és ser major de 16 anys, residir a la comarca i tenir disponibilitat horària als matins. També, els participants hauran d’omplir una fitxa amb les seves dades i se’ls atorgarà un número per efectuar el càsting de manera ordenada.

Actors i actrius

D’altra banda, els actors i actrius de la ciutat també celebraran aquest dilluns i dimarts, 16 i 17 de novembre, els càstings corresponents a un sector teatral amateur de la població, també al Teatre Monumental. La gestió d’aquest càsting l’ha dut a terme l’Aula de Teatre de Mataró, des d’on s’ha convocat els diferents col·lectius que treballen en el camps de les arts escèniques de la ciutat. També, TV3 farà una convocatòria per participar al càsting de figurants des del programa  "Divendres", presentat pel mataroní Espartac Peran, en la seva emissió del proper dimecres 18 de novembre.

Sant Climent

La nova sèrie "La Riera" es basarà en la vida de la Família Riera, formada per un matrimoni amb quatre fills, propietaris d’un restaurant maresmenc d’un municipi fictici: Sant Climent. L’actriu Mercè Sampietro encapçala la trentena d’actors i actrius que intervendran en el nou serial que substituirà "El cor de la ciutat".

per Redacció | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris