dimecres, 28 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Un canal de televisió finlandès enregistra un programa de triatletes a Calella

triatlo_280x87.jpgUn equip de la Finnish TV (Televisió de Finlàndia) del canal Sports Channel visitarà Calella del 3 al 9 de març per filmar el programa "The Triathletes", una sèrie que consta de 8 episodis de 30 minuts cadascun.

Un equip de la Finnish TV (Televisió de Finlàndia) del canal Sports Channel visitarà Calella del 3 al 9 de març per filmar el programa "The Triathletes", una sèrie que consta de 8 episodis de 30 minuts cadascun.

Participants

Hi participaran un equip de 5 atletes, especialitzats en la modalitat de triatló, i 3 persones de la televisió. Aquesta sèrie finlandesa pretén incrementar el coneixement sobre el triatló: entrenaments, equipació, nutrició, etc. Amb aquest objectiu, el programa televisiu segueix atletes de diferents nivells d’entrenament d’aquesta disciplina, tant atletes consagrats com aficionats i principiants.

Dues opcions

En un primer moment, la sèrie finlandesa va estudiar la possibilitat d’enregistrar el programa a Gran Canària o a Calella. Finalment, van optar per la ciutat maresmenca, on habitualment venen a entrenar atletes i nedadors d’aquell país bàltic. També, cal recordar que Calella serà la seu del Challenge Costa de Barcelona-Maresme, el triatló internacional que se celebrarà els propers 24 de maig (mitja Challenge) i el 4 d’octubre de 2009 (Challenge de llarg recorregut) a la nostra comarca.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris