dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Un conte dóna a conèixer als nens i nenes els riscos de la platja

pirates_a_la_platja_280x87.jpgLa Plaça de l’Ajuntament de Premià de Mar acollirà avui dissabte, 11 de juliol, a les 18.30 h., una versió teatralitzada del conte "Pirates a la platja", del qual també se n’ha fet una versió en CD.

La Plaça de l’Ajuntament de Premià de Mar acollirà avui dissabte, 11 de juliol, a les 18.30 h., una versió teatralitzada del conte "Pirates a la platja", del qual també se n’ha fet una versió en CD.

Pirates a la platja

Aquest còmic, del qual la Diputació de Barcelona n’ha editat 10.000 exemplars, s’adreça als infants de 6 a 10 anys, "amb l’objectiu que coneguin, de manera lúdica, els riscos que hi ha a la platja i perquè aprenguin a minimitzar-los". Així, el conte ensenya als més menuts com evitar la picada de meduses, les deshidratacions, la necessitat de protegir-se del sol o conèixer l’estat de la mar pel color de les banderes. La publicació s’acompanya d’un CD que conté la versió en àudio i una cançó.

Representació

A la representació teatralitzada del conte hi assistiran, entre d’altres, l’alcalde de Premià de Mar, Miquel Buch, i la diputada de l’Àrea, Dolores Gómez. Aquest espectacle infantil formarà part de la programació de la Festa Major de Premià de Mar i, segons ha informat la Diputació de Barcelona, "ben entrat setembre, recorrerà altres municipis del litoral barceloní".

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris