dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Un nou acord amb Comunicàlia impulsarà la secció Diari Maresme TV

cinematograf_280x87.jpgL’Associació Catalana de Premsa Gratuïta (ACPG), a la que està associat Diari Maresme, ha signat un conveni amb Comunicàlia. A partir d’aquesta setmana, el nostre mitjà començarà a emetre continguts audiovisuals d’aquesta Agència de Comunicació a través de la secció Diari Maresme TV.

El cinematògraf 22 set. 09

L’Associació Catalana de Premsa Gratuïta (ACPG), a la que està associat Diari Maresme, ha signat un conveni amb Comunicàlia. A partir d’aquesta setmana, el nostre mitjà començarà a emetre continguts audiovisuals d’aquesta Agència de Comunicació a través de la secció Diari Maresme TV.

Continguts

Els continguts audiovisuals, d’una durada aproximada d’uns cinc minuts, seran fragments de programes que Comunicàlia emet a través de la seva xarxa de televisions locals. Alguns dels espais que s’oferiran són dels següents:

Kopèrnik

El programa acosta la ciència i la innovació tecnològica a l’espectador de manera atractiva i rigorosa. És presentat des d’un plató virtual per Judit Mercader i compta amb el suport del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat, així com la col·laboració activa de diversos assessors científics.

El cinematògraf

En Jordi Solé i l’Eva Bosch ens acosten, cada setmana, a la cartellera cinematogràfica a més d’incloure informació sobre festivals, entrevistes, la bústia de l’espectador, estrenes en DVD, bandes sonores, s’obre el teló, etc. Un programa per als amants del setè art.

GPS

És una finestra a les festes, fires i mercats de tots els territoris de parla catalana. Cada programa fa una sèrie de propostes d’actes i activitats culturals de diversos indrets catalans per al cap de setmana. Al mateix temps, també ofereix propostes alternatives de la mateixa zona, amb l’objectiu de fer una descoberta pel territori, sigui històrica, cultural o gastronòmica.

El Flaix

Magazin dirigit al públic interessat en les manifestacions culturals. Les novetats musicals, teatrals i de dansa que es donen a Catalunya es recullen a El flaix, un programa presentat per Eva Niñerola. Enguany presenta un nou grafisme i seccions renovades.

Enderrock TV

Magazín musical que, cada setmana, té de fil conductor un grup o artista del panorama musical dels Països Catalans. A més, inclou seccions d’actualitat musical, llistes d’èxits, novetats discogràfiques i els millors videoclips del moment. Enderrock TV tracta totes les modalitats musicals (pop, rock, folk, cançó, jazz, etc) en la nostra llengua. Un espai amb la garantia de rigor i qualitat del Grup Enderrock.

Diari Maresme TV

A partir d’ara, tots els lectors i lectores de Diari Maresme podran gaudir de tots aquests continguts audiovisuals a través de la secció Diari Maresme TV. Animem als usuaris del nostre mitjà perquè utilitzin aquest nou servei que oferirà amb molta freqüència un nou vídeo perquè puguin triar els continguts que més els interessin.

per Redacció | Vídeo: Comunicàlia

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris