dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Un programa de la BBC tria Santa Susanna com a millor destinació de turisme familiar

programa_bbc_280x87.jpgEls espectadors del programa britànic de vacances "Gimme a break", de la cadena de televisió BBC, han seleccionat Santa Susanna com la millor destinació per passar les vacances amb família.

familia_shaw.jpgEls espectadors del programa britànic de vacances "Gimme a break", de la cadena de televisió BBC, han seleccionat Santa Susanna com la millor destinació per passar les vacances amb família.

Elecció

Durant el programa, els espectadors d’entre 8 i 12 anys havien de triar on volien gaudir de les vacances amb els seus pares. Entre les diverses propostes presentades, Santa Susanna va ser la destinació escollida. A continuació, es va sortejar el viatge que li va tocar a la família Shaw.

Parc Activ Natura

Aquesta família va estar la setmana passada a Santa Susanna, acompanyada de periodistes i tècnics de la BBC per gravar el programa. Durant l’enregistrament, la família, formada per Simon i Sandra i els seus fills Mathew i Jonathan, de 13 i 11 anys, van gaudir d’un dia d’activitats d’aventura al parc Activ Natura de Santa Susanna, en un circuit entre els arbres a través de tirolines i ponts. Posteriorment, els Shaw van degustar els plats típics catalans al dinar que es va oferir al restaurant de la Masia Can Rosich.

Públic familiar

El programa "Gimme a break", destinat a un públic familiar, s’emet els dissabtes al matí per la BBC2 i compta amb un important èxit d’audiència. El reportatge de Santa Susanna es podrà veure aquesta tardor per la cadena britànica.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris