dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Un projecte d’atenció psicosocial de la Fundació Hospital rep 21.000 euros

fundacio_hospital_signatura_280x87.jpgLa Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena ha estat seleccionada per rebre el suport de l’Obra Social de la Fundació La Caixa  per al projecte Atenció psicosocial a persones dependents i als seus familiars.

fundacio_hospital_signatura_800x600.jpgLa Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena ha estat seleccionada per rebre el suport de l’Obra Social de la Fundació La Caixa  per al projecte Atenció psicosocial a persones dependents i als seus familiars.

Signatura

La signatura de conveni, que va tenir lloc dilluns 12 de gener a la seu de la Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena (carrer Sant Pelegrí,3 de Mataró), va ser a càrrec de la seva presidenta, Carme Esteban Sánchez, i del director de l’Àrea de Negoci del Maresme Centre-Mataró de la Fundació La Caixa, Xavier Sabater Beltran. Mitjançant l’acord, la Fundació Hospital ha rebut l’aportació de 21.000 euros.

Objectiu

L’objectiu principal del projecte és promoure la qualitat de vida de les persones amb problemes de salut físics i/o mentals, en situació de dependència, i a llurs familiars cuidadors. Aquest objectiu s’ha assolit a través de cinc activitats independents, però complementàries, que són l’Atenció psicològica, el Suport a la salut, l’Assessorament jurídic, l’Espai Respir i la Formació.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris