divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Un projecte de fotografia panoràmica esfèrica, guanyador de la novena edició dels Premis Cre@tic

creatic_2009_280x87.jpgLa sala Privat de Mataró va ser l’escenari dimecres passat de la 4a edició de la Nit amb visió. Durant la trobada es va fer el lliurament dels Premis Cre@ tic, i el primer premi va recaure en el projecte empresarial Pronoramic, de fotografia panoràmica esfèrica, presentat per Narcís Rovira.

creatic_2009_.jpgLa sala Privat de Mataró va ser l’escenari dimecres passat de la 4a edició de la Nit amb visió. Durant la trobada es va fer el lliurament dels Premis Cre@ tic, i el primer premi va recaure en el projecte empresarial Pronoramic, de fotografia panoràmica esfèrica, presentat per Narcís Rovira.

Premis

El jurat ha destacat, a més de la solidesa del projecte, el factor emprenedor i les possibilitats que ofereix el mercat a aquesta iniciativa. A l’edició d’enguany s’han presentat 16 projectes, que representen una xifra rècord en relació a les 8 edicions anteriors. Els tres guanyadors han rebut un premi en metàl·lic de 6.000 euros per al primer classificat, 3.000 per al segon – el projecte empresarial Carta digital, presentat per Sandra Cantero i Inma Santosi – i 1.500 per al tercer, el projecte empresarial HOKO Sport, presentat per Joaquin León.

Projecte llavor

Com a novetat, enguany s’ha creat l’accèssit al millor projecte llavor TecnoCampus Mataró-Maresme del curs 2008-09, que obre la possibilitat a la participació d’alumnes de les dues escoles universitàries – tant l’Escola Universitària Politècnica de Mataró com de l’Escola Universitària del Maresme -, que hagin desenvolupat durant aquest curs el seu projecte empresarial en el marc del CUB, la preincubadora de talent del TCM. En aquesta primera edició, a la que s’han presentat 6 projectes, el premi de 600 euros aportats pel TCM s’ha concedit al projecte Pronoramic, guanyador també dels Cre@ tic. El jurat ha fet constar "l’alt nivell de tots els projectes, destacant la seva visió empresarial i una clara orientació al mercat".

Empreses reconegudes

La Nit amb Visió també va fer un reconeixement a deu empreses de la ciutat que han destacat per les seves pràctiques de responsabilitat social, concretament per la incorporació de mesures de conciliació laboral, personal i familiar a les seves organitzacions. Així, es van lliurar els guardons a empreses associades al Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme, a la Unió de Botiguers de Mataró, i a l’Associació de comerciants i professionals del Nou Centre de Mataró: Can Rosendo, Can Tena, El Cau Grillat/ Cafè la Selva, El Racó d’en Margarit, Hotel Colón, Món Viu, Pastisseria Rosaga, Ponys, Restaurant Tilt i Sweet center.

Presidència

L’acte va ser presidit per l’alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron, i la presidenta de l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM), Alícia Romero, i va ser amenitzat per l’actor, periodista i humorista Queco Novell.

per Redacció | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris