divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Una cadena de supermercats construirà el nou mercat municipal de Vilassar de Dalt

mercat_municipal_vilassar_de_dalt_580x180.jpgL’Ajuntament de Vilassar de Dalt ha tancat un acord amb la cadena catalana de supermercats Sorli-Discau per a la construcció del nou mercat municipal al solar de can Rubinat.

mercat_municipal_vilassar_de_dalt_.jpgL’Ajuntament de Vilassar de Dalt ha tancat un acord amb la cadena catalana de supermercats Sorli-Discau per a la construcció del nou mercat municipal al solar de can Rubinat.

Condicions

Segons informen fonts de l’Ajuntament, una de les condicions exigides a Sorli-Discau per poder instal·lar-se al municipi "és que només podrà vendre productes envasats". Per la seva banda, els paradistes locals – que l’any vinent hauran de deixar la ubicació actual al Mercat del Carme – vendran els productes frecs.

Equipament

Les obres, que es podrien iniciar abans que acabi l’any, consistiran en la construcció d’una edificació compacta de planta baixa i pis – on, a la planta baixa, s’hi ubicarà el Mercat municipal (900 m2, aprox.) i una ‘locomotora’ comercial (800 m2). L’equipament també comptarà amb dues plantes soterrani, on hi haurà l’aparcament públic d’unes 190 places, el magatzem i la zona de càrrega i descàrrega. El projecte global també inclou la reurbanizació del seu entorn.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris