divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Una càmera de control de trànsit a Alella sanciona més de 3.500 infraccions en dos mesos

semafor_280x87.jpgLa càmera de control de trànsit instal·lada en el semàfor situat a la rambla d’Àngel Guimerà d’Alella ha detectat 3.500 infractors en només dos mesos, 3.000 dels quals són de fora del municipi.

La càmera de control de trànsit instal·lada en el semàfor situat a la rambla d’Àngel Guimerà d’Alella ha detectat 3.500 infractors en només dos mesos, 3.000 dels quals són de fora del municipi.

Seguretat

Segons informen fonts municipals, aquesta càmera es va instal·lar amb l’objectiu de garantir la seguretat dels vianants i pacificar el trànsit d’aquesta via. En concret, aquesta elevada xifra d’infraccions correspon al període de dos mesos, des de la seva posada en funcionament el 22 d’octubre al 18 de desembre passat. Les mateixes fonts asseguren que les sancions només s’apliquen als vehicles que no s’aturen a la línia de detenció quan el llum del semàfor està vermell i que, en cap cas, "no se sanciona els conductors que passen en groc", puntualitzen.

Polèmica

Per altra banda, un grup de veïns del municipi, alguns dels quals afectats pels expedients sancionadors, han emprès una campanya de recollida de signatures amb motiu de la instal·lació de la càmera perquè consideren que es tracta d’una iniciativa recaptatòria i, fins i tot, en questionen la seva legalitat.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris