diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Una empresa de Sabadell es manifesta a Canet de Mar perquè no cobra un deute de 60.000 euros

construccio_280x87_07.jpgTreballadors d’una empresa de Sabadell, Tabitech, s’han manifestat aquest matí davant una obra de Canet perquè la immobiliària que va contractar els seus serveis no els abona més de 60.000 euros que els deuen. Segons els afectats, aquest impagament posa en perill els seus llocs de treball.

Treballadors d’una empresa de Sabadell, Tabitech, s’han manifestat aquest matí davant una obra de Canet perquè la immobiliària que va contractar els seus serveis no els abona més de 60.000 euros que els deuen. Segons els afectats, aquest impagament posa en perill els seus llocs de treball.

Pagament ‘garantit’

Fonts de l’empresa de Sabadell asseguren en un comunicat que el mes de juny d’aquest any van començar aquesta obra a Canet de Mar perquè l’empresa que els va contractar els va assegurar que el pagament estava garantit per una entitat bancària. Segons les mateixes fonts, per assegurar-se del cobrament van tenir una reunió amb el director de l’entitat financera i "així ens ho va verificar", asseguren.

Manifestacions

Finalment, el mes de juliol passat van presentar la corresponent factura a la immobiliària i els hi van negar el pagament. Des de llavors, no han pogut contactar amb aquesta empresa "perquè s’han traslladat a un altre lloc i no ens volen dir on estan". Tampoc, segons comenten, el director de l’oficina de l’entitat financera "no se’n vol fer càrrec", asseguren. Aquest mateix matí, el col·lectiu de treballadors traslladarà la seva protesta davant la seu d’aquesta entitat financera, a Mataró.

per Redacció | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris