dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Una formació de joves alemanys guanya el 10è Festival Internacional de Bandes de Malgrat

bandes_a_malgrat_280x87.jpgLa Jugendblasorchester Gymnasum Stolzenau va guanyar dissabte passat la desena edició del Festival Internacional de Bandes de Música de Malgrat de Mar, en la categoria de Bandes de Concert.

banda_guanyadora_1.jpgLa Jugendblasorchester Gymnasum Stolzenau va guanyar dissabte passat la desena edició del Festival Internacional de Bandes de Música de Malgrat de Mar, en la categoria de Bandes de Concert.

Primera part

Aquest diumenge es va acabar la primera part del festival amb una cercavila pel poble i un concert al parc Francesc Macià a càrrec de les bandes participants en aquesta categoria. El certamen es reprendrà el proper dimecres, 14 d’octubre, amb la participació de 16 bandes en les categories Marching Show Band i Majorettes.

Premis

La competició en la categoria de Bandes de Concert del festival es va cloure la nit de dissabte al pavelló Germans Margall amb la cerimònia de lliurament de premis. El primer premi va ser per a la formació alemanya Jugendblasorchester Gymnasum Stolzenau, el segon per a a la Knabenmusik Schaffhausen i el tercer per a la Jugendmusik Pratteln, totes dues formacions de Suïssa.

Jurat

Els membres del jurat el nordamericà Willian Malambri, el canadenc Robert Eklund i el belga Josef Ratajcak de la World Association of Marching Show Bands i el català Josep Maria Serra de la Coordinadora de Bandes i Majorettes van ser els encarregats de lliurar els premis, acompanyats de l’alcaldessa, Conxita Campoy.

Geganters

Per la seva banda, la Colla de Geganters de Malgrat van actuar a la cerimònia amb en Bernat i l’Eulàlia. Les danses dels dos gegants van engrescar els components de les bandes participants en el concurs que es van animar a ballar també.

per Redacció | Foto: Aj.Malgrat

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris