dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Una formació italiana guanya la Marching Show Band i les twirlstars de Blanes la de Majorettes

banda_i_majorettes_280x87.jpgLa Cornfield Marching Band de Palestro (Itàlia) va guanyar dissabte a la nit el primer premi de la categoria de Marching Show Band del 10è Festival Internacional de Bandes de Música de Malgrat de Mar. En la categoria de Majorettes, el primer premi va ser per a les Twirlstars de Blanes-Maçanet.

La Cornfield Marching Band de Palestro (Itàlia) va guanyar dissabte a la nit el primer premi de la categoria de Marching Show Band del 10è Festival Internacional de Bandes de Música de Malgrat de Mar. En la categoria de Majorettes, el primer premi va ser per a les Twirlstars de Blanes-Maçanet.

banda_italiana_.jpgItalians

Els italians van guanyar amb una actuació impecable, demostrant gran domini del Marching Show. Els van acompanyar dalt del podi dues formacions alemanyes, en segon lloc, la Show Brassband Heikendorf i en tercer, la Spielmannszug Hattstedt. El jurat va voler fer un certificat per destacar el quart lloc, que va ser per a la Banda Municipal Juvenil de Móstoles, Madrid.

Altres premis

El jurat també va fer altres mencions especials: el millor solista de trompeta que va ser per a l’Agrupación Musical Juvenil de Marbella, el millor "drum major" que va ser per a la Spielmannszug Hattstedt, i el millor "feel" sentiment "mariachi" per a la Agrupación Musical Juvenil de Marbella. El premi del públic va ser per a l’Agrupación Musical de Morata de Tajuña.

majorette_.jpgMajorettes

En l’apartat de Majorettes, el segon lloc va ser per a les Majorettes Costa Brava, també de Blanes, i el tercer, per a les Majorettes Alegría de Mejorada del Campo, Madrid, les quals també es van endur el premi del públic.

Comiat

El festival, que ha aplegat prop de 900 músics en la seva desena edició, es va acomiadar diumenge al matí amb un concert de les bandes participants al parc Francesc Macià.

per Redacció | Aj.Malgrat de Mar

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris