dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Una fuita de gas obliga a desallotjar l’Ajuntament d’Argentona

fuita_gas_ajuntament_argentona_280x87.jpgLa Policia Local d’Argentona ha desallotjat aquest divendres, pels volts de quarts d’una del migdia, l’edifici de l’ajuntament i altres dos edificis veïns per una fuita de gas.

La Policia Local d’Argentona ha desallotjat aquest divendres, pels volts de quarts d’una del migdia, l’edifici de l’ajuntament i altres dos edificis veïns per una fuita de gas.

Emergència

L’emergència ha estat provocada per una fuita de gas provinent d’unes obres en l’edifici que fa paret amb l’ajuntament. Com a mesura preventiva, a més de l’edifici consistorial, també s’han desallotjat dos edificis propers més.

Reparació

Per la seva banda, la Policia Local d’Argentona ha acordonat la zona perquè els bombers poguessin fer les primeres valoracions de l’incident. Posteriorment, tècnics de l’empresa Gas Natural, s’han encarregat de reparar la canonada afectada. Segons ha informat el propi Ajuntament, al cap de tres quarts d’hora, s’ha pogut aixecar el perímetre de seguretat, sense que cap persona hagi resultat ferida.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris