divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Una grua escapça la part superior de la xemeneia del sector La Fàbrica de Premià de Dalt

grua_premia_de_dalt_280x87.jpgUna grua que treballava en les obres de construcció del sector La Fàbrica, al centre de Premià de Dalt, ha desplaçat i trencat accidentalment, aquest dijous al matí, la part més alta de la xemeneia, sense causar cap persona ferida.

grua_premia_de_dalt_350x.jpgUna grua que treballava en les obres de construcció del sector La Fàbrica, al centre de Premià de Dalt, ha desplaçat i trencat accidentalment, aquest dijous al matí, la part més alta de la xemeneia, sense causar cap persona ferida.

Enderrocament

Al lloc dels fets, s’han traslladat dues dotacions de Bombers i la Policia Local de Premià de Dalt. Cap al migdia, els Bombers han procedit a enderrocar la part superior de la xemeneia, desplaçada i trencada, i que amenaçava de caure.

Rehabilitació

Ara, els tècnics analitzaran l’estat de la xemeneia per tirar endavant la seva posterior rehabilitació tenint en compte que esdevindrà un element de record del passat d’indústria tèxtil d’aquest sector de Premià de Dalt. Malgrat l’accident, les obres no s’aturaran i, segons informa el consistori, la construcció dels 42 habitatges de promoció municipal, els locals comercials i el nou edifici d’oficines municipals segueixen a bon ritme.

per Redacció | Foto: Aj.Premià de Dalt

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris