divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Una moció d’ERC de Llavaneres promou la celebració de tallers per no confondre grafits amb pintades

grafits_280x87.jpgLa Biblioteca de Llavaneres acollirà els dies 22 i 29 de maig un taller adreçat a joves de 14 a 35 anys del municipi a càrrec d’especialistes en grafits i la Policia Local.

La Biblioteca de Llavaneres acollirà els dies 22 i 29 de maig un taller adreçat a joves de 14 a 35 anys del municipi a càrrec d’especialistes en grafits i la Policia Local.

Moció d’ERC

Aquesta iniciativa és una proposta del regidor d’ERC, Nani Mora, que dóna compliment a un compromís adquirit amb l’Ajuntament Jove i que es va aprovar per unanimitat en el ple municipal que, en el moment de l’aprovació, van destacar que cal explicar als joves la importància de respectar l’espai públic i de no confondre pintades amb grafits.

Curs

El curs Civisme, joves i grafits es farà els propers divendres 22 i 29 de maig, de dos quarts de sis a les vuit del vespre, al Punt d’Informació Juvenil (PIJ) de la Biblioteca Municipal. Està adreçat a joves de 14 a 35 anys empadronats a Llavaneres i té com a objectiu fer compatible l’ordre públic amb els grafits. Es tracta d’una proposta del regidor d’ERC, Nani Mora, que dóna compliment a un compromís adquirit amb l’Ajuntament Jove i que es va aprovar per unanimitat en el ple municipal. En el moment de l’aprovació, els grups van destacar que cal explicar als joves la importància de respectar l’espai públic i de no confondre pintades amb grafits.

Classes

Les classes aniran a càrrec de professionals dels grafits que ensenyaran als joves com millorar la seva tècnica. També hi intervindrà la Policia Local, que s’encarregarà de mostrar als joves quant costa al municipi lluitar contra l’incivisme.

Concurs

D’altra banda, només els joves que segueixin tot el curs i que rebin el certificat d’assistència podran participar del concurs de grafits, que es farà al camp de futbol antic el dissabte 30 de maig, a les 12 hores, i que per poder prendre-hi part hauran de portar el seu propi material.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Aj.Llavaneres

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris