dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Una nova entitat local de Canet es farà càrrec dels gats abandonats

gats_280x87.jpgEls gats de Canet estan d’enhorabona. Una nova protectora local que s’acaba de constituir, l’APAC, tindrà cura de les colònies de gats del carrer.

Els gats de Canet estan d’enhorabona. Una nova protectora local que s’acaba de constituir, l’APAC, tindrà cura de les colònies de gats del carrer.

Col·lectiu local

Feia ja un temps que a títol particular aquest col·lectiu local tenia cura dels gats abandonats, però ho feien de manera voluntària i anònima. Ara, gràcies al suport de l’Àrea de Sanitat de l’Ajuntament de Canet, aquestes persones s’han pogut constituir com a entitat i se’ls ha pogut trobar un espai adequat per ubicar-hi la colònia de gats. Es tracta d’un petit indret situal darrere de la deixalleria municipal, on s’ha acollit a prop d’un centenar de gats recollits del carrer. La primera acció ha consistit en portar-los al veterinari per desparasitar i esterilitzar els felins.

Un centenar

D’altra banda, des del consistori s’ha demanat la col·laboració ciutadana perquè no es doni menjar als gats al carrer i l’APAC ha ofert la possibilitat d’adoptar els animals, fer-se socis de la protectora o donar material adient com ara mantes, estris o joguines. Les persones interessades poden contactar amb l’Àrea de Sanitat de l’Ajuntament.

per Redacció | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris