divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Una nova plataforma de Calella impulsarà una consulta sobre l’autodeterminació l’any 2010

calella_decideix_280x87.jpgUna part de la societat civil de Calella ha creat la plataforma ‘calelladecideix!’ amb l’objectiu de promoure el proper 25 d’abril de 2010 una consulta popular sobre l’autodeterminació de Catalunya.

calella_decideix_.jpgUna part de la societat civil de Calella ha creat la plataforma ‘calelladecideix!’ amb l’objectiu de promoure el proper 25 d’abril de 2010 una consulta popular sobre l’autodeterminació de Catalunya.

Plataforma

La nova plataforma calellenca ha creat un web des del qual es pot descarregar un manifest d’adhesió. Segons informen els seus impulsors, en les properes setmanes es realitzarà la presentació i s’iniciarà la recollida d’adhesions en diferents establiments de la ciutat. La plataforma ha fet una crida a la participació en la seva organització, "per la llibertat i la democràcia", tant a persones particulars com a representants d’entitats i càrrecs electes de formacions polítiques a l’Ajuntament que, segons manifesten, "és, en definitiva, la nostra més immediata representació institucional".

13 de desembre

D’altra banda, fins al moment ja són 8 els municipis maresmencs que celebraran aquesta consulta el pròxim 13 de desembre, seguint l’estela d’Arenys de Munt, entre el centenar de poblacions catalanes que ja ho tenen previst arreu de Catalunya.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris