dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Una operadora de telefonia mòbil haurà de pagar per l’ocupació d’espai públic a Mataró

mobils_280x87.jpgUna sentència ha reconegut el dret de l’Ajuntament de Mataró a cobrar a les operadores de telefonia mòbil per l’ocupació que fan de l’espai públic per exercir la seva activitat.

Una sentència ha reconegut el dret de l’Ajuntament de Mataró a cobrar a les operadores de telefonia mòbil per l’ocupació que fan de l’espai públic per exercir la seva activitat.

Sentència

Concretament, la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) obliga a Vodafone España, S.A. a abonar 170.569 euros corresponents a la liquidació de l’any 2004 de la taxa municipal que grava les ocupacions de sòl, subsòl i vol de la via pública que, des de l’any 2001, aplica l’Ajuntament de Mataró per aquest concepte.

Recursos

L’any 2007, Vodafone va interposar un recurs contenciós administratiu contra la liquidació de la taxa corresponent al 2004, que el consistori mataroní va poder determinar en via inspecció. Aquesta darrera sentència arriba després de diversos recursos i un incident de nul·litat promoguts per Vodafone.

Altres contenciosos

Mataró té altres contenciosos similars pendents de resolució, però aquesta és la primera vegada que l’Ajuntament aconsegueix que una operadora de telefonia mòbil faci efectiu el pagament de la taxa.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris