dimecres, 28 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Una santvicentina afronta una carrera en solitari de 2.010 quilòmetres

alexandra_280x87.jpgL’atleta grega, resident a Sant Vicenç de Montalt, Alexandra Panayotou va iniciar el passat 6 de juny una nova aventura esportiva que la durà a recórrer 2.010 quilòmetres.

alexandra.jpgL’atleta grega, resident a Sant Vicenç de Montalt, Alexandra Panayotou va iniciar el passat 6 de juny una nova aventura esportiva que la durà a recórrer 2.010 quilòmetres.

Campionat europeu

Amb aquesta iniciativa, Panayotou promocionarà per arreu d’Espanya el Campionat d’Europa d’Atletisme que se celebrarà a Barcelona l’any que ve. L’atleta va sortir dissabte passat de l’Estadi Olímpic Lluís Companys i recorrerà diàriament, i durant un mes, una mitjana de 70 quilòmetres, excepte els diumenges que en farà 30.

Promoció esportiva

També, Alexandra lluirà el logotip de Barcelona 2010 i la mascota de l’esdeveniment, "Barni". L’atleta està molt preparada després d’una temporada molt forta d’entrenament. La carrera, que es podrà seguir a través del seu web, la portarà per 12 capitals de província en una aventura considerada d’alt risc. En la darrera etapa, prevista per al 6 de juliol, Panayotou vol travessar Sant Vicenç de Montalt i el Maresme en direcció cap a Barcelona.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris