dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Universitaris de Mataró podran obtenir una titulació internacional sense sortir de la ciutat

universitaris_280x87.jpgEls alumnes del Graduat en Mitjans Audiovisuals de la Politècnica de Mataró podran obtenir una doble titulació internacional sense sortir del municipi.

Els alumnes del Graduat en Mitjans Audiovisuals de la Politècnica de Mataró podran obtenir una doble titulació internacional sense sortir del municipi.

Conveni

La fundació TecnoCampus Mataró-Maresme (TCM) i la Glyndwr University del País de Gal·les han signat aquest dimarts un conveni que permetrà que professors d’aquesta universitat donin classes, a Mataró, als alumnes del Graduat en Mitjans Audiovisuals.

Internacionalització

L’acord firmat, emmarcart en l’estratègia d’internacionalització dels estudis del TecnoCampus, facilitarà que aquests estudiants obtinguin una doble titulació sense haver-se de desplaçar necessàriament al Regne Unit.

Doble titulació

D’aquesta manera, els alumnes podran obtenir el títol de Graduat en Mitjans Audiovisuals per la Universitat Politècnica de Catalunya, a la qual la Politècnica de Mataró està adscrita, i el BSc (Honours) Creative Media Computing de la Universitat del País de Gal·les.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris