dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Vicenç Ferrer continua estable

vicen_ferrer_280x87.jpgEl cooperant Vicenç Ferrer, ingressat en un dels centres hospitalaris de la ciutat índia de Vellore des del passat 25 de març, continua estable.

El cooperant Vicenç Ferrer, ingressat en un dels centres hospitalaris de la ciutat índia de Vellore des del passat 25 de març, continua estable.

Fisioteràpia

Des fa un parell de setmanes, un equip de fisioterapeutes treballa conjuntament amb el pacient per a recuperar la mobilitat del seu cos, afectat per l’accident vascular cerebral que va ocasionar la seva hospitalització.

Progrés lent

Segons informa en un comunicat d’agraïment Anna Ferrer, directora de Programes de la Fundació Vicente Ferrer i esposa de Vicenç Ferrer, el seu marit ha superat la fase aguda de la embòlia i després de la seva estada a l’UCI es troba en una habitació de planta, des de fa dues setmanes. A causa de la seva edat i per la magnitud de l’embòlia, progressa lentament, motiu per al qual els metges no esperen una recuperació ràpida. Vicenç Ferrer continua mantenint les constants vitals per si mateix, sense l’ajut de cap màquina. Segons Anna Ferrer, "de vegades està conscient, obre els ulls i respon a les nostres preguntes assentint o negant amb el cap. Altres, dorm gairebé tot el temps i a penes ens respon".

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris