dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Vicenç Ferrer continua hospitalitzat en estat crític

vicen_ferrer_280x87.jpgEl missioner català Vicenç Ferrer, de 88 anys, segueix ingressat en un hospital de l’Índia en estat crític però estable, segons informen fonts mèdiques del país asiàtic. Ferrer va patir divendres passat una embòlia.

El missioner català Vicenç Ferrer, de 88 anys, segueix ingressat en un hospital de l’Índia en estat crític però estable, segons informen fonts mèdiques del país asiàtic. Ferrer va patir divendres passat una embòlia.

L’Índia

Vicenç Ferrer va visitar per primera vegada l’Índia l’any 1952, sent jesuïta. El missioner català va deixar la Companyia de Jesús el 1969 i, poc després, va crear la Fundació amb el seu nom, juntament amb la seva esposa, la britànica Anne Perry. Actualment, la Fundació disposa de més 150.000 col·laboradors d’arreu de l’Estat. Internacionalment, Ferrer està considerat una de les persones més actives en la cooperació, ajuda i solidaritat amb els desfavorits del Tercer Món. Entre altres distincions, Vicenç Ferrer va rebre, l’any 1998, el Premi Príncep d’Astúries de la Concòrdia i va ser declarat Espanyol Internacional. L’any 2000 va rebre la Creu de Sant Jordi de la Generalitat. Ferrer és un home molt vinculat al Maresme, i va ser nomenat fill adoptiu de Calella, on fa uns anys li van dedicar una plaça del municipi amb el seu nom.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris