divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Vicenç Ferrer rebrà l’alta mèdica aquest dissabte

vicen_ferrer_280x87.jpgLa Fundación Vicente Ferrer ha informat avui que Vicenç Ferrer, ingressat des del passat 25 de març a un dels centres hospitalaris de la ciutat índia de Vellore, serà donat d’alta aquest dissabte, 25 d’abril.

La Fundación Vicente Ferrer ha informat avui que Vicenç Ferrer, ingressat des del passat 25 de març a un dels centres hospitalaris de la ciutat índia de Vellore, serà donat d’alta aquest dissabte, 25 d’abril.

Supervisió mèdica

Segons aquesta font, Ferrer serà traslladat al seu domicili d’Anantapur des d’on seguirà el seu procés de recuperació sota supervisió mèdica.

Anna Ferrer

Segons ha informat la directora de Programes de la Fundació i esposa de Vicenç Ferrer, Anna Ferrer, "Ha arribat el moment de traslladar al nostre estimat Vicente a casa per continuar el procés de rehabilitació". En un comunicat, Anna Ferrer reconeix que "encara no podem dir que ja està fora de perill perquè Vicente té 89 anys, ha tingut una embòlia severa i és un pacient amb una malaltia cardíaca crònica". Malgrat això, afegeix que "Vicente és una persona molt especial, posseïx una enorme fe en Déu i una tremenda voluntat de viure".

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris