dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Vicens Ferrer surt de l’UCI

vicen_ferrer_280x87.jpgDurant els darrers dies, Vicens Ferrer ha presentat una evolució positiva, encara que lenta. Durant el matí d’ahir dilluns, el cooperant català va abandonar la UCI per ser traslladat a planta, on continuarà rebent atenció mèdica.

Durant els darrers dies, Vicens Ferrer ha presentat una evolució positiva, encara que lenta. Durant el matí d’ahir dilluns, el cooperant català va abandonar la UCI per ser traslladat a planta, on continuarà rebent atenció mèdica.

Millora

Des del centre hospitalari de la ciutat índia de Vellore, on roman ingressat, l’equip mèdic que està tractant a Vicens Ferrer reconeix una millora del seu estat. Les seves constants són estables i se li està proporcionant el tractament necessari per accelerar la seva recuperació.

Mostres de suport

Durant la darrera setmana, molts viatgers i col·laboradors de la Fundació Vicente Ferrer s’han desplaçat fins a la ciutat índia de Vellore per donar suport a Vicens Ferrer i la seva família. Per tot l’equip de persones que conformem la Fundació, aquest suport és fonamental però, no obstant això, les condicions de salut de Vicente fan impossible que pugui rebre visites. En aquest sentit, la Fundació ha obert un canal en el seu web a través del qual les persones interessades poden fer arribar les seves mostres de suport per Internet.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris