divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Vilassar de Dalt inaugura la plaça de la Tela

plaa_tela_vilassar_de_dalt_280x87.jpgVilassar de Dalt ha inaugurat aquest cap de setmana la plaça de la Tela, un nou espai públic que allotja l’antiga fàbrica de la Tela. Aquest equipament, un cop restaurat, serà la seu de l’escola de dansa del municipi.

Vilassar de Dalt ha inaugurat aquest cap de setmana la plaça de la Tela, un nou espai públic que allotja l’antiga fàbrica de la Tela. Aquest equipament, un cop restaurat, serà la seu de l’escola de dansa del municipi.

Tres grans fàbriques

En aquest espai, antigament, hi havia tres grans fàbriques: la Tela, can Xinco i can Bitllets. Actualment, ha esdevingut un gran espai de 900 metres quadrats destinats exclusivament als vianants. En aquest sentit, durant la inauguració, l’alcalde de Vilassar de Dalt, Llorenç Artigas, va voler destacar que a Vilassar interessen espais on les persones prevalguin sobre el trànsit rodat.

Edifici emblemàtic

A part de la nova plaça, el projecte urbanístic ha permès conservar un edifici públic i emblemàtic, com ho és la fàbrica de la Tela i transformar-lo en equipament municipal on s’hi ubicarà l’Aula de Dansa que fins ara estava a can Rafart i també les aules de restauració, ceràmica i pintura. Tot i que l’edifici està acabat encara falten els treballs interiors. La regidoria de cultura preveu que es pugui començar a utilitzar a partir del proper curs 2009-2010. L’acte d’inauguració va comptar també amb un espectacle infantil, una xocolatada i els parlaments polítics.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris