dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Vilassar de Dalt preveu acabar les obres de soterrament de la riera de Targa al setembre

soterrament_riera_vilassar_280x87_02.jpgL’Ajuntament de Vilassar de Dalt ha informat que preveu que les obres de soterrament de la riera de Targa al setembre.

L’Ajuntament de Vilassar de Dalt ha informat que preveu que les obres de soterrament de la riera de Targa al setembre.

Previsions

Concretament, les previsions estimen que durant la primera quinzena de setembre s’arribarà al tram final del soterrament de la riera de Targa, donant per acabada una de les obres més importants que s’han fet al municipi.

Darreres actuacions

Durant les darreres setmanes s’han dut a terme les tasques d’asfaltat del torrent Lloveras i el tram entre els carrers Salvador Riera i Camí de Mataró. A més, durant aquesta darrera fase de l’obra s’ha renovat tota la xarxa principal d’aigua, així com un gran nombre de sobreeixidors que no estaven contemplats en el projecte – un 75%, aproximadament – però que, a mesura que avançava l’obra, s’ha vist que era imprescindible la seva construcció. També, al torrent d’en Daniel s’ha canviat la xarxa d’aigua i, alhora, moltes de les escomeses.

Darrera fase

Durant el mes d’agost es portarà a terme la darrera fase de les obres de soterrament que consistiran en col·locar els caixons a l’últim tram i connectar-los al sorrall de la zona de can Cué.

Molèsties

D’altra banda, el consistori vilassarenc ha agraït "la col·laboració i paciència dels veïns i veïnes pels canvis de trànsit, talls d’aigua i afectacions al transport públic ocasionats per aquesta obra de grans dimensions que serà d’un gran profit un cop acabada".

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris