dijous, 13 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Vilassar de Dalt tornarà a tenir pediatra a mitjans de desembre

ajuntament_vilassar_de_dalt_280x87_02.jpgL’Institut Català de la Salut ha confirmat al consistori vilassarenc que ja s’ha contractat un pediatra per al municipi. El nou especialista s’incorporarà al CAP a mitjans del proper mes de desembre.

L’Institut Català de la Salut ha confirmat al consistori vilassarenc que ja s’ha contractat un pediatra per al municipi. El nou especialista s’incorporarà al CAP a mitjans del proper mes de desembre.

Jornada completa

Segons avancen fonts municipals, una altra demanda de l’Ajuntament – que el pediatra treballés a jornada completa al poble – també es complirà a partir de desembre.

Carta

En una carta adreçada a la Regidora de Sanitat, Anna Marín, per part del director del Servei d’Atenció Primària Mataró-Maresme, Dr. Ricard Peiró, el responsable del Servei ha expressat el compromís de destinar el pediatra al desembre i ha afirmat que "fins llavors continuaran prestant el servei de pediatria els metges de família del centre amb el suport dels professionals de Cabrils i Vilassar de Mar".

Notícies relacionades:

El CAP de Vilassar de Dalt es queda sense pediatra i el consistori dóna un ultimàtum 

 

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris