dimecres, 28 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Vilassar de Mar acull la segona prova del circuit català de surf

surf_280x87.jpgLa platja de Vilassar de Mar acollirà aquest dissabte 21 de març, a partir de les 8 del matí, la segona prova del circuit català de surf.

La platja de Vilassar de Mar acollirà aquest dissabte 21 de març, a partir de les 8 del matí, la segona prova del circuit català de surf.

Suport

El consistori vilassarenc dóna suport a aquest circuit, organitzat per l’Escola Catalana de Surf, que té com a objectiu fomentar aquest esport.

3 proves

El circuit està format per tres proves, la primera de les quals es va celebrar el mes de desembre a Badalona. La segona prova, la d’aquest dissabte, es disputa a Vilassar de Mar, concretament a la platja que hi ha al costat de l’estació de Renfe. La tercera prova se celebrarà a la platja de Montgat.

5 rondes

Cada prova consta de cinc rondes i només podran optar al títol de campió del circuit català 2008-2009 els competidors i competidores que participin en dues de les tres proves. Hi ha tres categories: Open, femení i sub 18. La competició començarà a les 8 del matí i tindrà un màxim de 64 participants.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris