dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Vilassar de Mar crea un nou canal a Twitter

twitter_280x87.jpgL’Ajuntament de Vilassar de Mar disposa d’un altre canal de comunicació a Internet, anomenat Twitter, amb l’objectiu d’informar puntualment sobre l’actualitat del municipi i del propi consistori.

L’Ajuntament de Vilassar de Mar disposa d’un altre canal de comunicació a Internet, anomenat Twitter, amb l’objectiu d’informar puntualment sobre l’actualitat del municipi i del propi consistori.

Nou canal

twitter_280x87.jpgAquest nou canal, que ha estat en proves des de finals del mes d’abril, ha estat impulsat per la Regidoria de Comunicació, Participació Ciutadana i Noves Tecnologies.

Funcions

Twitter és un servei gratuït de microblogging (derivació del fenomen blog), que fa també les funcions xarxa social 2.0 i que permet als seus usuaris enviar micro-entrades basades en text, denominades "tweets", d’una longitud màxima de 140 caràcters. L’enviament d’aquests missatges es pot realitzar tant des del lloc web de Twitter (twitter.com), com via SMS des d’un telèfon mòbil, des de programes de missatgeria instantània, o fins i tot des de qualsevol aplicació de tercers, com per exemple Facebook.

Actualitzacions

Aquestes actualitzacions es mostren en la pàgina de perfil de l’usuari, i són també enviades de forma immediata a altres usuaris que han triat l’opció de rebre-les. Els usuaris poden rebre les actualitzacions des de la pàgina de Twitter, via missatgeria instantània, SMS, RSS i correu electrònic.

Origen

El Twitter té els seus orígens el març del 2006 com a projecte d’investigació i desenvolupament de la companyia Obvius. En un principi, l’eina comunicativa era només utilitzada de forma interna per aquesta empresa, però l’octubre de 2006 es va fer el llançament públic oficial.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris