divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Vilassar de Mar encarrega un estudi sobre sobrepès i obesitat en els infants

nens_menjant_280x87.jpgL’Ajuntament de Vilassar de Mar, a través de la regidoria de Serveis Socials, Sanitat i Família, posarà en marxa un estudi per conèixer la prevalença de sobrepès i obesitat en la població infantil del municipi.

L’Ajuntament de Vilassar de Mar, a través de la regidoria de Serveis Socials, Sanitat i Família, posarà en marxa un estudi per conèixer la prevalença de sobrepès i obesitat en la població infantil del municipi.

Estudi

Aquest estudi es va presentar als directors de les cinc escoles de primària del municipi per demanar-los la seva col·laboració. Cal tenir en compte que es tracta d’un treball transversal que pretén detectar l’obesitat i l’excés de pes entre els alumnes de Primer a Sisè de primària, un total de 1.500 infants. Segons la regidora, Roser Vallès, aquesta primera acció té com objectiu obtenir un diagnòstic específic de Vilassar de Mar per poder actuar posteriorment amb propostes concretes.

Hàbits alimentaris

Aquest treball contempla la recollida de dades a través d’una enquesta que es passarà a les escoles i que hauran d’omplir les famílies dels infants. Finalment, amb les conclusions de l’estudi, el consistori tindrà una informació que servirà per a planificar les actuacions que caldria dur a terme per a millorar els hàbits alimentaris dels infants del municipi.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris