divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Vilassar de Mar enceta la 8a Mostra de Flor i Planta al carrer

flors_vilassar_de_mar_580x180.jpgLa 8a Mostra de Flor i Planta al carrer, més coneguda com el "Vilassar, un mar de flors", comptarà des d’avui fins diumenge, 7 de juny, amb un nou format per fer-la "més sostenible, menys efímera i més participativa".

La 8a Mostra de Flor i Planta al carrer, més coneguda com el "Vilassar, un mar de flors", comptarà des d’avui fins diumenge, 7 de juny, amb un nou format per fer-la "més sostenible, menys efímera i més participativa".

Objectius

Aquesta vuitena edició, organitzada per l’Ajuntament de Vilassar de Mar a través de la Regidoria de Promoció Econòmica, té com a objectiu principal vincular el poble al sector de producció i comercialització de planta i flor, un dels principals motors econòmics del municipi, així com donar-lo a conèixer a l’exterior. A més, la mostra pretén fomentar la participació ciutadana mitjançant el "I concurs de guarniment de carrers, particulars i comerços" al qual s’han adherit 8 carrers, 14 comerços i 7 particulars. Una altra de les principals novetats serà la visita que es podrà realitzar a diferents vivers gràcies al conveni signat amb l’Associació d’Agricultors Viveristes de Barcelona.

Jardineria pública

El "Vilassar, un mar de flors" també servirà per millorar i consolidar la jardineria pública del municipi. Per exemple, hi haurà un nou enjardinament al parc de la Mar Xica, al barri de la Xinesca, que ja quedarà en aquest indret després de la mostra.

13 espais

L’activitat central, el recorregut per diverses zones del municipi amb decoracions florals per a l’ocasió, comptarà amb 13 espais. Paral·lelament, hi haurà més d’una vintena d’activitats més, entre d’altres, exposicions, concerts, tallers o la botifarrada dels veïns de la Xinesca. També s’ha implicat als infants del municipi amb dues accions a les escoles, i als restauradors amb la confecció de menús especials que tenen com a ingredients les flors.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris