divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Vilassar de Mar es solidaritza amb la campanya internacional “Shoes for Africa”

campanya_sabates_per_africa_280x87.jpgL’Associació de Vilassar de Mar ‘Nats el 55’ ha donat suport a la iniciativa solidària internacional "Shoes for Africa" (Sabates per Àfrica) i ha demanat la col·laboració dels veïns i veïnes del municipi. Enguany, la campanya internacional està apadrinada per Samuel Eto’o.

shoes_for_africa_.jpgL’Associació de Vilassar de Mar ‘Nats el 55’ ha donat suport a la iniciativa solidària internacional "Shoes for Africa" (Sabates per Àfrica) i ha demanat la col·laboració dels veïns i veïnes del municipi. Enguany, la campanya internacional està apadrinada per Samuel Eto’o.

Missatge

"Que la distància no sigui una excusa". Aquest és el missatge que volen trametre des de Nats el 55 per col·laborar amb aquesta campanya que pretén recollir a Europa el màxim nombre de sabates, de tots els números, per enviar-les posteriorment a Àfrica, on milions de persones les necessiten. L’entitat també ha informat que "han de ser sabates que no estiguin trencades, ni de taló, ni d’esquí".

Recollida

La campanya compta amb la col·laboració de Vilassar Ràdio on s’ha creat un punt de recollida a la seu de la mateixa ràdio municipal, ubicada al carrer Sant Pau, 22, 2n pis. Les sabates es podran deixar fins el proper 27 de novembre, de dilluns a divendres, de 9 a 13 h i de 16.30 a 18.30 h. Un cop finalitzada la campanya de recollida, les sabates es portaran als centres d’El Corte Inglés i Hipercor, on estan instal·lats els contenidors de la campanya "Shoes for Africa". Aquesta iniciativa va començar l’any 2006 i enguany compta amb l’apadrinament de la Fundació de Samuel Eto’o.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris