divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Vilassar de Mar identifica amb el Google maps zones on pot haver-hi larves del mosquit tigre

mosquit_tigre_280x87_02.jpgL’Ajuntament de Vilassar de Mar està utilitzant la tecnologia de Google maps amb una doble finalitat. Per una banda, informa sobre les obres de millora al municipi i, per l’altra, identifica zones amb aigua estancada susceptibles de desenvolupar les larves del mosquit tigre.

L’Ajuntament de Vilassar de Mar està utilitzant la tecnologia de Google maps amb una doble finalitat. Per una banda, informa sobre les obres de millora al municipi i, per l’altra, identifica zones amb aigua estancada susceptibles de desenvolupar les larves del mosquit tigre.

Obres

La iniciativa, impulsada des de la regidoria de Comunicació i Noves tecnologies de l’Ajuntament, informa a través del web municipal de les actuacions i obres de millora que s’estan duent a terme al poble. Aquesta eina permet situar-se en el punt on es realitza cada obra que hi ha en marxa actualment i, alhora, obre una fitxa que conté una fotografia i una breu descripció sobre cada actuació.

Mosquit tigre

Amb la mateixa tecnologia, el consistori ha creat un espai que identifica les zones amb aigua estancada que hi ha al municipi i que són susceptibles de desenvolupar les larves del mosquit tigre. Segons el consistori, aquesta iniciativa forma part d’un estudi que està elaborant la regidoria de Serveis Socials, Sanitat i Família per controlar la proliferació d’aquest insecte a la població.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris