diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Vilassar de Mar perllongarà el pas soterrat de l’estació fins a la platja

platja_vilassar_280x87.jpgL’alcalde de Vilassar de Mar, Joaquim Ferrer (CiU), ha emès un comunicat per explicar la seva posició respecte la problemàtica de l’accés a la platja des de l’estació de tren del municipi. Actualment, està licitat un projecte per tal de perllongar el pas soterrat de l’estació fins a la platja, però que trigarà en dur-se a terme per temes administratius.

platja_vilassar_de_mar_foto_ajuntament_800x600.jpgL’alcalde de Vilassar de Mar, Joaquim Ferrer (CiU), ha emès un comunicat per explicar la seva posició respecte la problemàtica de l’accés a la platja des de l’estació de tren del municipi. Actualment, està licitat un projecte per tal de perllongar el pas soterrat de l’estació fins a la platja, però que trigarà en dur-se a terme per temes administratius.

Gestions

Segons l’alcalde, els successius governs municipals de Vilassar de Mar han fet gestions, des de fa anys, per tal de resoldre el problema de l’accés a la platja derivat de la barrera que suposen les vies de Renfe. Per Ferrer "tractar amb aquestes institucions estatals no és gens fàcil, i no sempre per manca de voluntat de les persones interlocutores", assegura.

Licitació

En aquests moments, està licitat un projecte per tal de perllongar el pas soterrat de l’estació fins a la platja. Segons l’alcalde, "aquesta serà, creiem, una solució vàlida que donarà servei a la zona del casc antic de la població". No obstant, segons la informació en mans del consistori, "encara trigarà una mica a estar en servei ja que està en tràmit l’autorització d’ADIF que és la propietària de les vies, i la previsió que ens donen és de sis a vuit mesos". Un cop resolt aquest tema administratiu, "es podran iniciar les obres", informa.

Porta d’accés

D’altra banda, l’ajuntament, com ha vingut fent periòdicament, ha gestionat amb la direcció regional de Renfe perquè obri la porta d’accés de l’estació a la platja. Segons el consistori vilassarenc, la companyia ferroviària "ha entès que, almenys mentre durin les obres del passeig marítim que han suposat el tancament de l’accés del pas de la Xinesca, cal obrir el de l’estació, i així han tramès les ordres oportunes per tal que es faci efectiu de manera immediata". En acabar, l’alcalde manifesta que voldria poder donar una altra mena de resposta als ciutadans de Vilassar, "però aquesta és la que, a pesar nostre, respon a una realitat que estem pel camí de canviar", conclou.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris