dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Vilassar de Mar renova les àrees de jocs infantils

jocs_vilassar_de_mar_280x87.jpgL’Ajuntament de Vilassar de Mar ha finalitzat la primera fase de millora de la majoria d’àrees de joc infantil de la localitat. La darrera actuació s’ha realitzat a la plaça Jeroni Gelpí.

jocs_vilassar_de_mar_800x600_02.jpgL’Ajuntament de Vilassar de Mar ha finalitzat la primera fase de millora de la majoria d’àrees de joc infantil de la localitat. La darrera actuació s’ha realitzat a la plaça Jeroni Gelpí.

Noves instal·lacions

Les obres han consistit, per una banda, en la instal·lació de paviment de cautxú per tal d’evitar danys en cas de caigudes i, per l’altra, de nous jocs més dinàmics, participatius i moderns.

Millores

Segons fonts municipals, la darrera actuació que s’ha realitzat a la plaça Jeroni Gelpí han donat lloc a "un resultat espectacular". També, durant la passada setmana, va quedar enllestida la reparació i pintada de les tanques de seguretat de quatre parcs : Vicenç Martí, Maria Vidal (Sorli), Maria Vidal (del Cuc) i Rosa Sabater.

Resta d’àrees

Les altres àrees que des de principis d’any s’han anat renovant estan ubicades a les places Carlos Trias, Josep Tarradellas, Maria Vidal, Monjo i Pons, de la Muralla i Andreu Teixidó. També, el consistori vilassarenc té previst enllestir la renovació de totes les àrees de jocs infantils del municipi en el que queda de l’actual legislatura.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris