divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Vilassar de Mar ret un homenatge a Ernest Lluch en el novè aniversari de la seva mort

homenatge_ernest_lluch_280x87.jpgUna exposició, la presentació del novè volum del llibret ‘Ernest Lluch opina’ i el concert de Santa Cecília són els actes d’enguany en record a Ernest Lluch, vilassarenc assassinat per ETA el novembre del 2000.

ernest_lluch_.jpgUna exposició, la presentació del novè volum del llibret ‘Ernest Lluch opina’ i el concert de Santa Cecília són els actes d’enguany en record a Ernest Lluch, vilassarenc assassinat per ETA el novembre del 2000.

Nova biblioteca

Segons informa l’organització, els actes tindran com a escenari la nova biblioteca, que es converteix en la seu de la Fundació Lluch, que fins ara es trobava al carrer Sant Jaume. L’exposició itinerant "Ernest Lluch, l’esforç per construir un país", organitzada per la Generalitat i la Fundació que duu el seu nom, "vol ajudar a divulgar l’obra, les idees i els compromisos socials de Lluch". La mostra obrirà les portes coincidint amb el dia d’inauguració de la nova biblioteca, el 27 de novembre, a dos quarts de vuit del vespre, i estarà ubicada al vestíbul del nou equipament municipal.

‘Ernest Lluch opina’

A més, el mateix dia, a les 8 del vespre, es presentarà el novè volum del recull d’articles ‘Ernest Lluch opina’, publicats per Lluch al diari La Vanguardia, entre 1994 i l’any 2000.

Novena edició 

Es tracta del novè any consecutiu en què la Fundació Ernest Lluch i l’Ajuntament de Vilassar de Mar participen en la tasca de donar a conèixer el pensament i obra de Lluch, una oportunitat per rellegir articles de qüestions relacionades amb l’economia, la política, la sanitat, la història i la música, entre d’altres aspectes. El volum d’enguany recull principalment articles relacionats amb el territori. El pròleg ha anat a càrrec de l’economista Josep Maria Carreras, tresorer de la Fundació Ernest Lluch. L’acte de presentació del llibret comptarà amb la presència del tresorer, la de l’alcalde de Vilassar de Mar, Joaquim Ferrer, i la del publicista i membre del patronat de la Fundació Ernest Lluch, Lluís Bassat. Els actes es clouran el proper 28 de novembre, a les 7 de la tarda, amb el concert de Santa Cecília que anirà a càrrec dels alumnes de l’Aula de Música.

per Redacció

Vilassar de Mar ret un homenatge a Ernest Lluch en el novè aniversari de la seva mort

homenatge_ernest_lluch_580x180.jpgUna exposició, la presentació del novè volum del llibret ‘Ernest Lluch opina’ i el concert de Santa Cecília són els actes d’enguany en record a Ernest Lluch, vilassarenc assassinat per ETA el novembre del 2000.

(més…)

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris