dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Vilassar de Mar visita la Festa Major de Daimiel

ajuntament_daimiel_festa_280x87.jpgLa Festa Major de Daimiel, ciutat manxega agermanada amb Vilassar de Mar des de l’any 2001, va rebre la visita de l’alcalde, regidors de l’ajuntament i veïns del municipi maresmenc.

catifa_daimiel_radiodaimiel_vilassar_.jpgLa Festa Major de Daimiel, ciutat manxega agermanada amb Vilassar de Mar des de l’any 2001, va rebre la visita de l’alcalde, regidors de l’ajuntament i veïns del municipi maresmenc. 

"Visions creuades"

L’alcalde de Vilassar de Mar, Joaquim Ferrer, el regidor de Governació, Ismael Duran, i el regidor d’Esports i Joventut, Josep Solà, van participar en aquesta festa en honor a la Virgen de las Cruces. També, els acompanyaven dos dels tres fotògrafs vilassarencs responsables de l’exposició "Visions Creuades". Aquesta mostra, que va sorgir fruit de l’agermanament entre ambdues poblacions, es va poder veure a Vilassar durant la Festa Major de Sant Joan i, dilluns passat, també es va inaugurar a Daimiel.

Catifa

D’altra banda, Vilassar de Mar va participar en la coordinació de la catifa – d’uns 100 metres de longitud – per on ahir dimarts, al vespre, va passar la processó de la Virgen de la Cruces. Des de les set del matí, una desena de vilassarencs van coordinar els treballs d’aquesta catifa que els "daimieleños" omplen amb serradures tenyides de diferents colors, enguany decorada amb flors heràldiques.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris